Детское Евровидение 2013 - Македония - Барбара Попович - "Ohrid i muzika" mp3 320kbps

Barbara -Ohrid i muzika FYR Macedonia Junior Eurovision Song Contest 2013 в качестве hd 720 смотреть быстро и удобно

Рейтинг: 0

Гуппа: Детское Евровидение 2013 - Македония - Барбара Попович

Название песни: "Ohrid i muzika"

Продолжительность mp3: 03:06

Добавлен: 2015-03-09

Текст просмотрен: 694

Скачать

Другие песни исполнителя Детское Евровидение 2013 - Македония - Барбара Попович
Текст песни:

"Охрид и музыка"

Во Охрид наш ти првпат си,
Екскурзија брз крај
Со твојте другари !
На холандски
Не знам ниту збор,
Ама твојте очи топло светат,
Многу нежна мрежа плетат пак!

Реф:
Во мојата татковина
Секој пее танцува,
И сонцето, и Ѕвездите,
Секој ми се радува!

Во мојата татковина
Секој пее танцува,
Не лути се придружи се,
Ајде дај ми рака,
Музика се сека
Повеќе од љубовта!

Во Охрид наш
Ти бисер си,
Со песната за миг
Јас рушам граници!

На холандски
Не знам ниту збор,
Ама твојте очи топло светат,
Многу нежна мрежа плетат пак!

Видео
Barbara -Ohrid i muzika (FYR Macedonia) Junior Eurovision Song Contest 2013

Комментарии (0)

Добавить комментарий